dimarts, 5 de juliol de 2011

caminadors? no, gràcies

Encara que avui en dia hi ha persones que estan a favor dels caminadors, l'Acadèmia Americana de Pediatria (AAP) adverteig que considera perilloses aquestes juguetes i, a més a més, proposa eliminar-los del mercat.

Els caminadors NO ajuden al desenvolupament dels nadons, no els ajuda a caminar i inclús pot retrassar el seu desenvolupament motor (pot perjudicar la seva musculatura i la forma de les seves cames) i mental.

Per això els metges proposen utilitzar altres juguetes com els centres d'activitats estacionaris que estimulen als infants sense cap perill. D'aquesta manera, els infants poden seure i divertir-se d'una manera segura.

Això si, allò més sà és que els nins aprenguin a desplaçar-se sols, sense caminadors, primer arrossegant-se i gatejant i després subjectant-se dels mobles, per finalment començar a caminar. Si se respecta aquest procés, els nadons desenvolupen una bona musculatura, aprenen a equilibrar-se i, a més a més desperta la seva curiositat per explorar el món que l'envolta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada